پروسه توقیف چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹,۱۱۸ #98216357

وقت بخیر
من چهارشنبه درخواست اجرای مهریه و توقیف اموال دادم
سوال اول اینکه چقدر طول میکشه اجرا گذاشته بشه و پروسه توقیف چقدر طول میکشه؟
سوال دوم الان اگه شوهرم ماشینشو انتقال بده یا بفروشش فرار از دین محسوب میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اموالی از ایشان معرفی نمایید حدود یک هفته زمان میبرد در غیر اینصورت تا زمان وصول نتیجه استعلام زمان میبرد
قبل از صدور و ابلاغ اجراییه ایشان میتواند اموال خود را منتقل نماید

باسلام_اجرا گذاشتن مهریه از طریق دادگاه یا ازطریق اجرای ثبت انجام میشود /اگرازطریق دادگاه اقدام نموده باشید به طورمعمول بین یک هفته الی۳۰روزانجام میشود واگراموالی را ازهمسرتان میتوانیدمعرفی کنید بهتراز لایحه ای تنظیم نموده ودران لیست تمامی اموال را ذکرنموده وبه شعبه تقدیم نمود والبته این لایحه درموقع اجرای حکم نیز کاربرد دارد ومیتوانید به اجرای احکام دادگاه نیز لایحه را تقدیم کنید که در روند کارسرعت بخش میباشد.

با سلام و احترام با توجه به کثرت اشتغال ادارات اجرای ثبت این پروسه تا ابلاغ و تقاضای توقیف اموال در تهران حداقل ۲ ماه طول خواهد کشید.

سلام. پروسه با توجه به اینکه بعضی از اموال جزو مستثنیات هستش و قابل فروش نیستن همچنین باید اموال استعلام و مشخص شه. بنابراین احتمالا یک تا دوماهی طول بکشه البته با توجه به رویه دادگاه ها مدت زمان فرق داره. در مورد سوال دومتون . اول اینکه باید حکم قطعی برای اثبات فرار از دینش از دادگاه بگیرید. همچنین در صورتی که بقیه اموالش برای پرداخت بدهی شما کفایت کنه ، حکم به فرار از دین داده نمیشه..

سلام و درود
زمان خاصی نمیشود تعیین کرد، از یک هفته تا دو ماه حدودا زمان میبرد، بسته به شهر و موقعیت و محل ثبت ازدواج متفاوت است.

بنام خدا _شما اگر خودرو رو معرفی کنید فورا نامه توقیف به راهنمایی زده میشه و اگر بعد از تاریخ اجرای مهریه و توقیف اقدام به فروش اموال خود از جمله ماشین بکنه قطعا فرار از دین محسوب می‌شود و مستوجب تعقیب کیفری هستند