زمینها متعلق به منابع طبیعی شناخته شده اند، ما که مالک جزیی از این زمین هستیم چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۰ #98206592

با سلام. من زمینی در حومه روستا خریداری کردم و سند مادر به رویت رسید و رییس شورای ده که از اقوام فروشنده بود نیز بر صحت معامله شهادت داد. چند سال بعد منابع طبیعی زمین را تصرف کرد و معلوم شد پیش از خرید ما به مالک اصلی نامه داده است که حدود زمینش با حدود مندرج در سند تطابق ندارد و منابع طبیعی را تصرف کرده و وی با وجود این اقدام به فروش زمین به ما کرده بود که وکالتی و قولنامه ای انتقال یافته. اکنون مدت سه سال است که پرونده در جریان است و در دادگاه های اولیه رای به مصادره زمین ما که ۱۶۰۰ متر است داده شد و مالک ۳۰ هکتار زمین دارد. او که خود برای بازپس گیری همه زمین اقدام کرده سه سال است که نتیجه ای نگرفته. زمینها تکه تکه متعلق به اشخاص و منابع طبیعی شناخته شده اند. ما که مالک جزیی از این زمین هستیم چه باید بکنیم.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به جهت مستحق الغیر درآمدن مبیع دادخواست مطالبه ثمن و غرامات( ثمن معامله به نرخ روز)را بدهید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید دادخواست ابطال بیع و مطالبه ثمن‌ مطرح نمایید.

درود، اگر فروشنده حاضر به توافق با شما نباشد
اگر بخواهید شکایت کیفری کنید، تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید. زیرا منابع طبیعی قبل از فروش زمین به شما (توسط فروشنده) ملی بودن عرصه را به فروشنده ابلاغ کرده بوده.
در غیر اینصورت دادخواست فسخ بیع انجام شده و استرداد ثمن پرداختی به دلیل مستحق للغیر در آمدن مبیع مطرح کنید. اگر تقصیر فروشنده احراز گردد ملزم به پرداخت غرامات نیز خواهد شد.

سلام
تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید...

می توانید ابطال بیع و الزام به استرداد ثمن مبیع را از دادگاه بخواهید .