آیا نفقه فقط به فرزندانی تعلق میگیره که از پدر جدا زندگی میکنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۴ #98168585

با سلام
کسی که با پدر زندگی کنه نمیتونه درخواست نفقه بده؟

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجع به سن و جنسیت فرزند، در صورت تمکن پدر، ملزم به پرداخت نفقه به فرزندان است.

در صورتی که واجد شرایط نفقه باشند قطعا نفقه بر عهده پدر است

بستگی به سن فرزند داردذکورتا ۱۸سال شامل نفقه می باشدمگر محجورباشد

درود
اگر فرزند در سنی باشد که به وی نفقه تعلق می گیرد اگر در منزل پدر باشد معمولا نفقه همان خوراک و پوشاک و مایحتاج است که هزینه را پدر می دهد.

با سلام واحترام نفقه فرزند نیز بر عهده پدر میباشد و فرزند مطالبه ی نفقه بکند ولی شرط سن فرزند نیز هست و همچنین وضعیت در آمد پدر موفق و پیروز باشید -با احتراک صلاح الدین عالمی

باسلام

اصل براینست که درخانه پدرنفقه پرداخت میشودولی خلاف آن باارائه مدارک قابل اثبات است درصورتیکه باتوجه به سن مستحق نفقه باشدمیتوانددرخواست نفقه بدهد

درود بر شما، دریافت نفقه بستگی به سن فرزند دارد.