این بی خبری از همسر دلیل بر قصد طلاق ایشان است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۸ #98152626

با سلام
آیا دعوا های خانوادگی و پیام های اس ام اس ملاکی برای طلاق از طرف زوج میباشند؟
وقتی زوج زوجه را در دوران عقد به دلیل دعوا ها بیخبر ول میکند چه اقدامی میتوان در نظر گرفت؟
در دوران عقد هستم و باکره نیستم و مدت چند ماهی هست که همسرم بی دلیل قایم شده است و قصد ادامه زندگی را دارم و قصد طلاق ندارم.
نفقه ایی هم از جانب ایشان برایم پرداخت نشده و دکترای معماری هستم.
آیا این بی خبری دلیل طلاق از جانب زوج هست که قصد طلاق دارند و اقدام نمیکند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از ایشان به عنوان ترک انفاق شکایت نمایید زوج نیز حق طلاق دارد و زوجه به استناد اینکه اگر ۶ ماه از زوج خبری نباشد میتواند درخواست طلاق نماید

دعوا های خانوادگی و پیام های اس ام اس ملاکی برای طلاق از طرف زوج میباشند. هرچند زوج درهر صورت بعد از پرداخت تمامی حقوق مالی زوجه می تواند ایشان را طلاق دهد
شما شکایت ترک انفاق و مطالبه نفقه نمایید
هرامری محتمل است وقتی قصد طلاق ندارید راهکارحقوقی به درد شما نمی خورد و بهترین راه حل برای شما اقدام از طریق مشاوره تخصصی خانواده است.

دعوا های خانوادگی و پیام های اس ام اس ملاکی برای طلاق از طرف زوج میباشند. هرچند زوج درهر صورت بعد از پرداخت تمامی حقوق مالی زوجه می تواند ایشان را طلاق دهد
شما شکایت ترک انفاق و مطالبه نفقه نمایید
هرامری محتمل است وقتی قصد طلاق ندارید راهکارحقوقی به درد شما نمی خورد و بهترین راه حل برای شما اقدام از طریق مشاوره تخصصی خانواده است

سلام . اگر در حال تمکین هستید اما زوج به شما نفقه نمی دهد می توانید علیه ایشان مطالبه نفقه نمایید یا شکایت کیفری هم مطرح کنید . هم چنین در صورت تمایل می توانید مهریه خود را به اجرا بگذارید . اگر ایشان ترک زندگی را ادامه دهد و باز نگردد و این مدت حداقل شش ماه به طول بیانجامد و عذر موجه نداشته باشد ، حق طلاق برای شما ایجاد می شود .

سلام و قت بخیر
طبق قانون در ایران زوج برای طلاق همسر خود به دلیل خاصی احتیاج ندارد لذا هر زمان که بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد،با توجه به اینکه شما در دوران عقد هستید و رابطه زوجیت برقرار شده مستحق دریافت کل مهریه هستید و می توانید در حال حاضر علیه همسرتون شکایت ترک انفاق ثبت نمایید و برای دریافت نفقه جاریه دادخواست حقوقی مطالبه نفقه ثبت نمایید.