از پیامهاش اسکرین شات گرفتم و سه تا شاهد هم دارم که این پیامها مال ایشونه؛ راهی هست که بتونم ایشون رو محکوم کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۰۳ #98127446

همسرم در تلگرام با شماره مجازی به من و خانوادم تهمت زدن و فحاشی کردن و بعدش هم پیامهارو پاک کردن و حساب کاربری رو پاک کردن من هم از پیامهاش اسکرین شات گرفتم و سه تا شاهد هم دارم که این پیامها مال ایشونه الان راهی هست که بتونم ایشون رو محکون کنم؟؟؟
درضمن ایشون به هیچ وجه قبول ندارن این موضوع رو

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تایید پلیس فتا میتوانید به آن استناد کنید

سلام شما میتوانید شکایت نمایید تحت عناوین فحاشی افترا هتک حرمت هتک حیثیت و هر عنوان مجرمانه ای که از توهین ها برمی آید
اگرچه اسکرین شات ادله الکترونیک محسوب میشه ولی با توجه با پاک شدن اکانت همسرتون ، جزو اماره قضایی محسوب و کمی مستند شما ضعیف میشه
در کنار اسکرین شات از شهادت شهود به نحو درست استفاده کنید امکان محکومیت وجود دارد
شهادت شهود و نحوه بیان ون بسیار مهم است
توصیه میکنم از وکیل در این رابطه حتما به صورت تخصصی مشورت بگیرید

اسکرین شات به انضمام شهود اثبات کننده موضوع خواهد بود و از طریق پلیس فتا قابل پیگیری خواهد بود

سلام

این روند پس از تایید کارشناسان پلیس فتا و انتساب بزه انجام شده میسر است

باسلام
وقت بخیر
نظر به اینکه مطابق اظهارات شما؛ از طریق شماره مجازی پیام ها ارسال گردیده است لهذا حتی به فرض وجود اسکرین شات و تایید توسط پلیس فتا؛ باتوجه به انکار ایشان، انتساب جرم و بالتبع محکومیت ایشان امکان پذیر نمی باشد.
موفق باشید

حتما باید توسط کارشناسان بررسی شود و اصالت انها تایید شود

باسلام درصورتی که کارشناسان پلیس فتاتشخیص بدهند بله امکانپذیراست درغیراینصورت خیر.