دادسرای محل خدمت قبلی پروندش بررسی میشه یا دادسرای شهرستانی که منتقل شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #98120847

سلام.
در صورتی که حکم انتقال به شهرستان برای نیروی پایور ۴ سال خدمت ناجا بزنن و ایشون توی یگانش تسویه حساب نکنه و صرفا هر ۱۴ روز در یگان قبلیش حضور پیدا کنه و نره اون شهرستان خودشو معرفی کنه حکم فرار خالی ثبت میشه یا علاوه بر فرار چیز دیگه ای هم ثبت میشه؟ و اینکه دادسرای محل خدمت قبلی پروندش بررسی میشه یا دادسرای شهرستانی که منتقل شده؟ به نظرتون مجازاتش چیه؟ با فرض اینکه تا حالا هیچ فرار و جرمی نداشته.
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام محل دادسرای محلی که منتقل بشین درضمن چنانچه در محل خدمت غیبت نمایید چنانچه خودرا معرفی نمایید از ۲ماه تا ۶ ماه حبس یا محرومیت از ترفیع از۳ تا ۶ماه
چنانچه دستگیر شویدبه حبس از ۶ماه تا ۲سال یا محرومیت از ترفیع از ۶ماه تا دوسال