دریافت وام ازدواج بعد از ۸ سال امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #98109120

با سلام
بنده در سال ۲۰/۱۱/۹۰ ازدواج کردم و برای وام ازدواج در نوبت بانک قرار گرفتم بعد از گذشت دو سال وام من تعیین شعبه نشد و نتونستم وام را بردارم نامه و ایمیل هم به بانک مرکزی زدم فایده نداشت الان بعد از گذشت ۸ سال با توجه به اینکه وام ازدواج بهم تعلق میگیره چون نگرفتم میتونم با خانمم وام را دریافت کنیم یا سند ازدواج را جدید کنید تاریخ هایش را تا وام بدن بهمون
ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع را باید از طریق بانک پیگیری نمایید تا احراز شود اکنون مشمول دریافت وام ازدواج می شوید یا خیر

سلام
معمولا وام ازدواج را به تازه عروس و داماد ها می دهند در مورد شما بهتر است موضوع را از طریق خود بانک های عامل پیگیری کنید.

سلام
ملاک تاریخ عقدی هست که در سامانه ثبت احوال درج شده است. برای بررسی این موضوع به سایت اصلی وام ازدواج بروید و در صفحه ثبت نام اطلاعات خود را وارد کنید اگر اجازه ورود به شما داد مشکلی ندارید ولی در غیر این صورت امکان دریافت وام را نخواهید داشت.