آیا میتوانم ۱۱۰ عدد سکه طلا یا معادل ریالی آن را به اجرای احکام یکجا پرداخت کنم و برای مازاد آن جلب نشوم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۲۰ #98091636

با عرض سلام و خسته نباشید
همسر بنده اقدام به مطالبه مهریه به میزان ۱۲۰۰ مثقال طلا و ۲ عدد شمش طلا و ۱۰۰ میلیون تومان از سه دانگ یک واحد مسکونی که در آینده قرار است خریداری گردد نموده و از این بابت حکم دادگاه صادر و قطعی شده و من محکوم به پرداخت آن شدم ولی هنوز اجراییه صادر نگردیده. سوال بنده این است که با توجه به میزان بالای مهریه همسرم آیا میتوانم ۱۱۰ عدد سکه طلا یا معادل ریالی آن را به اجرای احکام یکجا پرداخت کنم و برای مازاد آن جلب نشوم؟ یا به عبارت دیگر مهریه همسر بنده شامل قانون ۱۱۰ عدد سکه یا معادل ریالی آن میگردد یا خیر؟
با سپاس فراوان از زحمات شما وکلای محترم.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

با سلام و احترام در صورتی استطاعت مالی تا سقف ارزش ریالی ۱۱۰ سکه بهار آزادی حکم جلب صادر می شود مگر اینکه توان پرداخت مالی ندارید دادخواست اعسار و تقسیط تقدیم نمایید شایسته یاد آوری است در صورت استطاعت مالی بیش از ارزش ریالی ۱۱۰ سکه بهار آزادی داشته باشید نحوه اجرای محکومیت های مالی حاکم خواهد بود به هر مبلغ مالی از شما قابل توقیف باشد توقیف می گردد

سلام
اگر تا سقف ۱۱۰ سکه می توانید پرداخت کنید که باید پرداخت کنید و بابت مازاد اعسار بدهید ولی اگر کلا نمی توانید پرداخت کنید از همان ابتدا اعسار بدهید دادگاه پیش پرداخت را تعیین خواهد کرد.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

باسلام ، منتظر باشید اجراییه صادر و به شما ابلاغ شود و دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ، دهید ... در صورت پذیرش اعسار شما بصورت اقساط دیون موصوف را میپردازید.

در صورت تمکن مالی بیش از۱۱۰سکه قابل وصول است می توانید دادخواست اعسار بدین

مطابق ماده ۲۲ قانون حمایت خانواده : «هرگاه مهریه در زمان وقوع عقد تا یکصدو ده سکه تمام بهار آزادی یا معادل آن باشد، وصول آن مشمول مقررات ماده ۲ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی است. چنانچه مهریه، بیش از این میزان باشد، در خصوص مازاد فقط ملائت زوج ملاک پرداخت است. رعایت مقررات مربوط به محاسبه مهریه به نرخ روز کماکان الزامی است.»
در صورت عدم ملائت دادخواست اعسار تقدیم نمایید .

نسبت به مازاد ۱۱۰ سکه در صورت ملائت و توانایی بر پرداخت می بایست پرداخت شود و در صورت نداشتن قدرت پرداخت دادخواست اعسار تقدیم فرماقید.