گفت من چک خریدم و میرم شکایت میکنم و باید پاس کنی؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #98091295

سلام بند دیروز وقتی به بانک مراجعه کردم متوجه شدم دو عدد از چکهای من برگ شده وقتی دسته چک نگاه کردم دیدم من چکی به کس نداوم ولی از وسط دسته چک دو عدد کنده شده و به سرقت رفته ولی نمی دونم چطور بدوم تمضا من چک برگشت خورد داخل برگشت هم زده به دلیل عدم موجودی وقتی با کسی که چک برگ کرده تماس گرفتم گفت من چک خریدم و میرم شکایت میکنم و باید پاس کنی تازه من ساکن استان چهارمحال بختیاریم ولی چک در بندرعباس برگ شده من اصلا اونجا نرفتم هیچ موقه الان باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید سرقت چک را از طریق قانون پیگیری نمایید و ادعای خویش را مبنی بر این امر در دادگاه اثبات نمایید در غیر اینصورت متاسفانه بایستی مبلغ چک را پاس نمایید و در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار دهید