چک برگشتی قدیمی قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۲ #97979803

من یه چک دارم ما ۲ سال پیشه ولی رفتم خدمت نتونستم پیگری کنم چکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل پیگیری میباشد و میتوانید با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه چک را تنظیم و پیگیری کنید

دادخواست مطالبه وجه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام هرچند نگفتی برگشت زدی یا نه بهرحال اگربرگشت زدی با مراجعه به دفترخدمات قضایی مطالبه وجه و با احتساب تاخیردیه و کلیه خسارات قانونی بکن ولی چنانچه برگشت نزدی اول برگشت بزن سپس بشرح فوق اقدام کن

سلام و ارادت
برای وصول وجه آن اقدامک نمایید اگر برگشت خورده است میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک را ارائه نمایید .

با سلام
بله با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی بایستی دادخواست مطالبه وجه چک نمایید ولی علیه ظهر نویسان اگر امضا شده باشد بدلیل گذشت زمان قابل پیگیری نیست.

میتوانید جهت مطالبه پیگیری کنید

باسلام واحترام ....بله قابل پیگیری میباشد باثبت داداخواست دردفتر خدمات الکترونیک قضایی میتوانید اقدام کنید وخسارت عدم پرداخت هم میتوانید دریافت کنید البته اگه صادر کننده چک بتواند اثبات کند که پول درحسابش بوده نمیتوانید خسارت بگیرید ولی میتوانید چک را وصول چک را بخواهید