اگر شکایت کنم که قسمتی که تجاوز کرده دیوار را خودش تخریب کند،باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنم و دادخواست تامین اموال بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #97951779

سلام
همسایه آمده دیوار طبقه دومش را روی دیوار مشترک منزل من که ویلایی هست ساخته حالا که من میخواهم خانه ام را بسازم، باید مقداری دیوارش را برش بزنم، که ستون عمودی و افقی داخلش جا ساز شود،چند سوال داشتم، بیزحمت اگر پاسخ دهید،ممنون میشم
۱)همسایه میگوید، از کسی که من خریده ام نه، از نفر قبلی قبل از فروشنده من رضایت کتبی گرفته،که هنوز به من کاغذش را نشون نداده، آیا رضایت تجاوز روی دیوار، درست هست؟
۲)همسایه میگوید، شما ساخت و ساز کن، ولی اگر تخریب کردین، به من ضربه نخورد،، اگر مشکلی توی تخریب اتفاق بیفتد،یا صدمه جانی به کسی بخورد، چطور و با چه متنی از همسایه باید رضایت گرفت؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بهتر است قبل از هر اقدامی ابتدا از طریق ارجاع امر به نظر کارشناسی اقدام به اخذ تامین دلیل نمایید تا بر اساس ان اقدام قانونی ننایید