انتقال حق بیمه خدمت غیر دولتی به صندوق بازنشستگی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۵ #97831344

سلام
بنده ده سال در یک شرکت خصوصی (غیر دولتی) مشغول به کار بوده ام با بیمه تامین اجتماعی و حدود بیست و پنج سال نیز در اداره ی دولتی کار کردم .
هنگام بازنشستگی با توجه به پیگیری های زیادی که جهت انتقال بیمه ی شرکت خصوصی به سازمان بازنشستگی جهت یکی کردن سنوات اشتغال و پرداخت حق بیمه انجام دادم. ولی متاسفانه دستگاه مربوطه هیچ کدام اقدام لازم را انجام نداده و به علت کوتاهی کردن یکی از کارمندان که پرونده ی مرا گم کرده بود مرا بسیار خسته کردند و در اخر هم گفتند پرونده ی شما گم شده و الکی گفتند طبق قانون و بخشنامه جدید کلا قادر به انتقال حق بیمه نیستید!!!
تمام ده سالی که کار کردم و حق بیمه پرداخت کردم هیچگونه تاثیری در افزایش سنوات بنده جهت افرایش حقوق بازنشستگیم نداشت.
بنده بعد از چهار سال دوباره اقدام کردم ولی گفتند که انتقال بیمه شما در آن زمان مشکل نداشته ولی وقتی نتونستید اون زمان انتقال بدید و پیگیری نکردید، الان پس از دریافت حقوق بازنشستگی امکان پذیر نیست.
ولی من همه ی مدارکی که نشون دهنده ی پیگیری بنده حتی مدرک اقدام برای صدور پرونده المثنی انجام داده بودم رو دارم و هیچ گونه کوتاهی جهت اقدام لازم از طرف بنده صورت نگرفته بود. آیا می توانم شکایت کنم و تقاضای رسیدگی به مشکلم را داشته باشم؟
سوال دوم اینکه در کل این ده سال حق بیمه ی من چی میشه؟ یعنی حتی نمیتونم اونو بازخرید کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تجمیع سوابق امکان پذیر است در صورت مخالفت گزینه شکایت به دیوان عدالت اداری وجود دارد

پیرو بخشنامه تلخیص شده شماره 15 امور فنی بیمه شدگانمی توانستید در آن زمان با در دست داشتن حکم استخدامی محل کار جدید و همچنین درخواست کتبی از تامین اجتماعی سابقه خود را به صندوق جدید اقدام نمائید.
در بیمه تامین اجتماعی بازخرید وجود ندارد ولی می توانید سوابق بیمه ای خودتون رو به صندوق بیمه ای جدید انتقال دهید.