اخراج او با توجه به یک روز مانده به مرخصی اش درست است یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۹ #97820729

شخصی کارمند وزارت جهاد است و ۱۵ سال سابقه خدمت رسمی دارد. از ناحیه سر احساس درد می‌کند. او به پزشک مراجعه می‌کند و پزشک پس از انجام معاینات لازم به وی اعلام می‌کند که دارای لخته خونی در سر میباشد و لازم است هر چه سریعتر عمل جراحی کند و به او پیشنهاد می‌کند که این عمل جراحی در یکی از کشورهای اروپایی صورت بگیرد چون حساس است.
این شخص مدارک پزشکی را به اداره ارائه و از اداره تقاضای ۲سال مرخصی بدون حقوق می‌کند برای عمل جراحی. ریس اداره وضعیت مرخصی ایشان را از کارگزینی جویا می‌شود. کارگزینی اعلام میدارد که ایشان دارای ۱۵ سال سابقه خدمت رسمی بوده. ۱۴روز مرخصی استحقاقی امسال دارد که استفاده نکرده و ۶ ماه ذخیره شده.
ریس اداره نیز با تقاضای شخص برای استفاده از ۲سال مرخصی بدون حقوق موافقت می‌کند. این شخص به کشور آلمان برای عمل جراحی اعزام می‌شود و پس از انجام معاینات متعدد در آلمان به ایشان اعلام می‌گردد که هیچ گونه مشکلی از جهت لخته خونی و امثال آن در ناحیه سر ندارد. شخص به شدت از این امر خوشحال میشود و ۲ سال کامل را در آلمان می‌ماند و یک روز مانده به اتمام مرخصی بدون حقوق به اداره برگشته و موضوع اتفاق افتاده را به ریس گزارش می‌دهد. ریس به شدت عصبانی شده و او را از محل خدمت اخراج می‌کند.
این شخص با انتخاب وکیل به دیوان عدالت اداری شکایت میکند
سوال این است که:
آیا اخراج درست است یا خیر؟
اگر وکیل این شخص باشید چه دفاعی میکنید؟
اگر نماینده حقوقی اداره باشید چه دفاعی میکنید؟
اگر قاضی شعبه باشید چه حکمی صادر میکنید؟
اعطای مرخصی درست بوده؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که بیماری شما اثبات شود حکم اخراج لغو خواهد شد

سلام
بگذارید وکیل خودتان در دیوان عدالت پیگیری کند ،در صورت اثبات بیماری شما، حکم اخراج لغو خواهد شد.

سلام
مستلزم استفاده از نظر کارشناس متخصص می باشد باید به کمسیون پزشکی ارجاع شود با دلایل مستند پزشکی و تصاویر مدارک مورد استناد معاینات متعدد و مقررات مربوط پرونده رسیدگی شود

در مورد اعطای مرخصی و درست یا غلط بودن اخراج ایشون بایستی قرارداد کاری ایشون مورد بررسی قرار بگیره اما اگر بیماری ایشون در اون زمان با توجه ب مدارک پزشکی و سایر مستندات ب اثبات برسه در اینصورت حکم اخراج میتونه لغو بشه

اجازه بدین وکیل خودتون توی دیوان عدالت پیگیریهای لازم رو انجام بده ، اگه اثبات بشه که شما واقعا دچار بیماری بودین حکم اخراج لغو خواهد شد