من میتونم حکم جلب رو بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۵ #97816216

سلام من بابت یک چک شکایت کرده بودم و صاحب چک درخواست اعسار به دادگاه داده و دادگاهم قبول کرده این حکم لازم الاجرا بوده و هم قطعی حالا اون شخص اولین قسطشو نریخته و از این موضوع ۴ روز میگذره

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتیکه حکم بر اعسار صادر گردد و مدیون نتواند یا نخواهد واریز کند شما میتوانید حکم جلب مدیون را از اجرای احکام اخذ نمایید

با توجه به تقسط بدهی وی در صورت عدم پرداخت از سوی نامبرده می توانید جلب ایشان را بگیرید

بله،اقدام نمایید تا در صورت استنکاف منجر به صدور حکم جلب گردد.(البته تنها به نسبت همان قسط معوق نه جمع تمامی اقساط)

باسلام
درصورت عدم پرداخت اقساط میتوانید حکم جلبش روبگیرید

سلام
بله چنانچه اقساط وجوه چک را پرداخت نکند می توانید حکم جلب بگیرید.

در صورت استنکاف از پرداخت اقساط امکان جلب محکوم علیه وجود دارد .

باعرض سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به اینکه شخص نامبرده با وصف اعسار و تقسیط محکوم به در موعد قانونی نسبت به پرداخت آن اقدام نکرده است امکان اعمال ماده سه قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی به جهت بازداشت نامبرده از جهت عدم انجام تعهدات مالی خود به درخواست محکوم‌له وجود دارد