با توجه به حکم منع تعقیب و بیگناهی من چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۶ #97794231

با سلام خسته نباشید دوستان
من حدود دو ماه قبل از کارتم سو استفاده شد و اون اشخاص بوسیله کارت من ایجاد سایت قمار کردند در این حین من به جرم احداث سایت قمار برایم احضاریه اومد خلاصه پس از کش و قوس های فراوان من امروز دستور منع تعقیبمو گرفتم اما مسئله ای که هست من یک شاکی خصوصی دارم در قایم شهر که گویا در این سایت رفته و از حسابش سو استفاده کردن و از طریق حساب من اون پول به خارج کشور منتقل کردن و اون شخص از صاحب حساب که من باشم شکایت کرده است باتوجه به گرفتن دستور منع تعقیب (من به جرم احداث سایت قمار متهم شده بودم ) چه وضعیتی پیش خواهد امد ضمن اینکه دادستان در باره این پرونده قایم شهر ۱ سال حبس تعذیری بریدن و پرداخت ۲ میلیون تومان البته من در دادگاه های قبلی اصلا حضور نداشتم به علت فاصله زیاد حالا دوشنبه من دادگاه واخواهی دارم میخواستم ببینم باتوجه به حکم منع تعقیب و بیگناهی من چه اتفاقی می افتد ضمنن پلیس فتا اون حساب من که مربوط به سایت بود رو مسدود کرده . شاکی میتواند پول خود رو استرداد کند؟ و مبلغ شاکی ۲ میلیون تومان بوده است
متن بسیار طولانی شد خواستم با جزییات عرض کنم ممنون از شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب ضمن شرکت در جلسه واخواهی رای منع تعقیب را به دادگاه ارائه دهید و در این دادگاه نیز رای بر برائت شما صادر خواهد شد