نحوه استرداد خودرو بابت عدم تسویه الباقی ثمن و انتقال به غیر

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱ #97774153

با سلام و خسته نباشید، چگونه می‌توانم خودروی فروخته شده ۵ سال پیش که خریدار از باقی بدهی خود امتنا می‌کند و در ضمن پلاک و سند ماشین به نام من می‌باشد و قابل ذکر است که خریدار هم یک دست دیگر خودرو را فروخته است بگیرم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت پیش بینی قرارداد اقدام نمایید و در غیر اینصورت فقط نسبت به مطالبه طلب خود میتوانید دادخواست بدهید

با سلام
بستکی به ماده های درج شده در قرارداد داشته درصورتی که شرط فسخ قرارداد در صورت عدم پرداخت مابقی ثمن معامله وجود نداشته می بایست تقاضای ثمن معامله کنید

سلام ، شرایط قراردادی شما باید بررسی گردد ، در صورت وجود حق فسخ بر این مبنا امکان دارد، در غیر اینصورت باقی ثمن معامله را مطالبه کنید.

با سلام
چنانچه در مبایعه نامه حق فسخ با قید مدت و شرایط اعمال، پیش بینی نشده باشد تنها می توانید الباقی ثمن معامله را با طرح دعوا مطالبه نمایید.

باتوجه به مفاد قراردادتان می توانید دادخواست بدهید

سلام
اگر در قرارداد فروش اولیه تان شرط فسخ وجود داشته، شاید بتوانید، ولی با گذشت زمان زیاد و سکوت شما، البته به ضرر خود اقدام کرده اید. در غیر اینصورت صرفا می توانید وجه خودرو را مطالبه نمایید.

با سلام
شما باید براساس متن قرارداد اقدام کنید و اگر در قرارداد حق فسخ نداشته باشید نمی توانید معامله را به هم بزنید و فقط می توانید بقیه ثمن را مطالبه کنید.