اعتراض به رای دادگاه فایده دارد یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #97751628

سلام خدمت وکلای عزیز
دیروز دادگاه داشتم و شاکی بودم ولی چون دو ساعتی دیر رسیدم لایحه نوشتم و دادم قاضی گفت برو از طریق پیامک اطلاع داده میشه تا اینکه امروز در سامانه ی ابلاغ دیدم قاضی حکم داده که چون شاکی حضور نداشته و دفاع نکرده در رابطه با موضوع رجوع از هبه ابطال دادخواست را رای داده است الان بنده اگر اعتراض بزنم دوباره به جریان می افتد یا دوباره باید از نو دادخواست بدهم و یکی هم اینکه آیا قاضی چون لایحه دادم بهش و مهر کرد و ازم گرفت در رابطه با حکمی که داده قصور نکرده است؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
منطقا باید راس ساعت حضور پیدا میکردید و علت صدور حکم تاخیر شما می باشد و قاضی تکلیفی در پذیرش لایحه شما نداشته است و می توانید به حکم اعتراض کنید اما وصول نتیجه ضعیف است و بهتر است مجدد طرح دعوا کنید

سلام

چنانچه لایحه شما ثبت شده است می توانید به استناد شماره ثبت آن نسبت به قرار ابطال دادخواست اعتراض کنید.

حضور به موقع درجلسه رسیدگی طبق قانون دارای اهمیت بوده ودر روند پرونده تاثیر گذار می باشد لذا شما لایحه را پس از ختم جلسه رسیدگی تحویل دادید وقاضی نمیتواند از پذیرش مدارک امتناع نماید وباتوجه به اینکه به فاصله یک روز رای ابلاغ شده است میتوان گفت قاضی پرونده رای خودرا درهمان جلسه دادگاه بصورت سیستمی صادر نموده وصرف دادن لایحه دلیل بر اثبات نمی باشد بلکه ارائه مدارک وادله درمورد ادعای مطروحه نقش بسزایی دارد