اگر برگه استراحت مورد داشت چرا امور اداری آن را تائید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۵ #97669707

بنده کارمند هستم یک روز بدلیل بیماری سرکار نرفتم و روز بعد با برگه استعلاجی سرکار حاضر شدم و برگه را تقدیم مسئول امور اداری نمودم و پس از تایید مسئول امور اداری تحویل حضور غیاب داده ام ولی بعد از چند روز به جای مرخصی استعلاجی مرخصی بدون حقوق واسم درج کردند وقتی که پیگیری نمودم مسئول امور اداری میفرمایند که برگه استراحت دکتر مخدوش بوده و در صحت آن تردید داشتیم و بخاطر مخدوش بودن تصمیم گرفتیم که مرخصی بدون حقوق برایتان درج نمائیم..
و در صورتی که در برگه استراحت ابهام وجود دارد میتوانستند از مرخصی استحقاقی که در اختیار دارم استفاده مینمودند معمولا مرخصی بدون حقوق با درخواست کارمند و موافقت مسئول موافقت و ثبت خواهد شد، حال با توجه به مورد پیش آمده مسئول امور اداری چه تخلفی را مرتکب شده و از چه راهی میتوانم پیگیری کنم....
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع سئوال شما حقوقی نیست از مرجع ذیصلاح اداره متبوعه خود پیگیری کنید

از طریق بازرسی اقدام فرمایید

با سلام
موضوع از طریق نهاد های داخلی از جمله بازرسی یا عنداللزوم گزارش به هیات تخلفات اداری پیگیری شود .

سلام از طریق بازرسی اقدام نمایید

سلام
در ابتدا موضوع را از طریق واحد بازرسی اداره خودتان پیگیری نمایید .

معمولا به استراحت استعلاجی کمتراز ۳روز ازمرخصی استحقاقی لحاظ می شود