آیا میتوانم در مهلت اعتراضی که دارم از این دفتر دار خانم یا قاضی مربوطه اعتراض یا شکایت مطرح کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۵ #97575257

سلام
من چند وقت پیش جلسه رسیدگی داشتم و از دو نفر به خاطر تهدید و اخاذی و چاقو کشی شکایت کردم قبل از اینکه وارد دادگاه بشم دفتردار قاضی بدون اینکه خودش مطلع از حضور شاهدین من در کنارش باشد به متهمین گفت که پرونده شما برائت میخوره و نگران نباشید و کمکتون میکنم و بنا به بدگویی از من و شماره موبایل همسر متهم رو ازش گرفت و بعد دوروز دادگاه رای به برائت متهمین صادر کرد...چطور ممکنه قبل از ورود شاهدین و تشکیل دادگاه خودشون رای رو بدون اینکه قاضی حرف های مارو بشنون دادن؟در ضمن این دفتر دار از پرونده ای که همسرم در دادگاه دیگه ای داشت و به عنوان متهم هست اطلاع داشت و اظهار داشت که همسرم محکوم هست ..چطور یک دفتر دار از پرونده ای که در شعبه ای دیگر می باشد خبر دارد و متهمین را راهنمایی میکند آیا در مورد پرونده من که دو شاهد برده ام ولی متهمین تبرئه شدند پارتی بازی کرده اند آیا میتوانم در مهلت اعتراضی که دارم از این دفتر دار خانم یا قاضی مربوطه
اعتراض یا شکایت مطرح کنم؟آیا میتوانم طرح اعتراضم را با عنوان نقض قانون توسط دفتردار یا قاضی یا اینکه در پرونده کوتاهی شده و شاهدین منو بی دلیل رد کردن ثبت کنم؟ آیا بابت تخلف کارکنان دادگستری جایی برای طرح شکایت وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در مهلت مقرر به رای صادره می توانید اعتراض کنید. در خصوص تخلف دفتردار هم باید به دادسرای کارکنان دولت مراجعه کنید.

سلام نسبت به دفتردار دلایل محکمه پسند دارید میتوانید اقدام به شکایت کنید و ارتباطی به قاضی ندارد موفق باشید

با سلام به حفاظت قوه مراجعه کنید در همان دادگاه مستقر میباشند

سلام
شما سعی کنید وارد حاشیه نشوید. صرفا به رای صادره اعتراض نمایید

با درود نسبت به رای معترض شوید در سایر موارد به زعم حقیر نتیجه‌ ای در بر نخواهد داشت

درود بر شما، اعتراض فقط به رای صادره و چنانچه قابل تجدیدنظر خواهی باشد ممکن است، سایر فرمایشات شما بایستی اثبات شود، در صورت اثبات میتوانید مساله مسؤل دفتر را به حفاظت مجتمع قضایی گزارش دهید.

خیر اعتراض صرفا درمورددادنامه می باشد