امکان دارد پرونده ای در سامانه ثنا ثبت نشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۰ #97573787

سلام وقت بخیر
من از بابت تخلیه مغازه یک فقره چک به موجر داده بودم زمان تخلیه موجر ادعا کرد چک را نمیتواند پیدا کند و در پشت اجاره نامه نوشته شد که چک بصورت امانت نزد موجر است تا تحویل دهد، موجر چک را برگشت زده و دلیلش این است که مفاصا حساب دارایی را نداده ای در صورتی که مفاصا حساب دارایی هر سال در سال بعد تعیین تکلیف میشود موجر ادعا میکند شکایت کرده و حکم جلب گرفته ولی پرونده ای در سامانه ثنا ثبت نشده آیا علیرغم اینکه کد ملی من در اجاره نامه و روی چک وجود دارد ممکن است شکایت ایشان در ثنا ثبت نشده باشد؟ اگر امکانپذیر است من از کجا میتوانم استعلام بگیرم که ازم شکایت کرده یا نه؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت شکایت موجر بابت چک ، این چک بعنوان امانت در ید موجر بوده لذا شما میتوانید طبق قرارداد اجاره بر علیه موجر به جرم خیانت در امانت شکایت کیفری نمایی

"با سلام"
فقط در صورتی در سامانه ثبت نمیگردد که از اداره ثبت پیگیری شود

با سلام
اولا جهت هر شکایت یا دادخواستی بایستی در سامانه ثنا ثبت و به طرفین ابلاغ گردد
دوما در صورت شکایت موجر بابت چک ، این چک بعنوان امانت در ید موجر بوده لذا شما میتوانید طبق قرارداد اجاره بر علیه موجر به جرم خیانت در امانت شکایت کیفری نمایید .

با سلام
اگر چک از طریق اداره اجرای ثبت اقدام گردد در سامانه ثنا ابلاغ نمیگردد لیکن اگر از طریق شورای حل اختلاف یا دادگاه اقامه دعوی گردد قطعا در سامانه ثنا ابلاغ میگردد،
لازم به ذکر است اگر متنی بابت چک نوشته است که چک را اجرا نموده است به دادسرای عمومی مراجعه و شکایت خیانت در امانت تقدیم نمائید

سلام
برای شکایت چک حتما باید کد ملی شما ارائه شود و موضوع در سامانه ثنا ثبت می شود بنابراین ایشان شکایتی از شما اگر کرده باشند حتما در سامانه سنا نمایان خواهد بود ضمن اینکه شما میتوانید اگر چک را بی وجه برگشت زده اند با توجه به نوشته که پشت قرارداد اجاره هست شکایت خیانت در امانت بنمایید