تکلیف خریدار چی میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۳ #97534564

سلام مادر من ۵ سال پیش خونه شون رو فروختن و سند زدن و طرف وام مسکن گرفته الان یک نفر اومده و ادعا کرده این خونه ۹سال پیش مال من بوده و یک مالک و فروشنده اولیه کلاه برداری کرده و سند زده بدون اطلاع من. باتوجه به این که مادر من نفر سوم یا چهارم بوده که این خونه معامله کرده و دست به دست شده تا به ایشون حالا تکلیف چیه همه معامله ها با سند معتبر دفترخانه بوده بوده ایا این آقا بعد ۹ سال ادعا یش درسته تکلیف خریدار ما چی میشه بعد از ۵ سال و مادر من چیکار باید بکنه چون خریدار ما میگه شما مال غیر فروختی و باید به نرخ روز پول خونه رو بدین

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه مدعی دارای مبایعه نامه باشد بله ملک مال ایشون است بعداز اثبات می تواند ابطال اسناد تنظم شده را بخواهد

سلام ابطال سند رسمی به راحتی انجام نمیپذیرد دلایل قوی و محکمه پسندی باید توسط ایشان ارائه گردد در اینصورت معاملات بعد باطل و خریدارن میبایست ب ماقبل خود جهت مطالبه ثمن و خسارات وارده اقامه دعوی نمایند

درود
اگر مالکیت دارنده سندی که تاریخش مقدم است محرز شود تمام معاملات بعدی باطل است.

با سلام. اگر علیه مادر شما شکایت مطرح کرده در این حالت نمیتواند شما را محکوم کند چون شما عمدی در انتقال مال غیر نداشتین لذا از نظر کیفری برائت میگیرید.و اگر از نظر حقوقی طرح دعوی فقط علیه شما کرده باشد کافیه در دادگاه بگید که دعوا کامل نیست و علیه همه خواندگان طرح نشده اونوقت قرار عدم استماع صادر میشه.ولی اگر دعوی کامل طرح شده باشه شما میتوانید کسی که ملک را به شما فروخته و ایادی ماقبلش جلب ثالث کنید و علیه اونها دعوی معامله فضولی مطرح کنید و کلیه وجه معامله ببه همراه کلیه خسارات وارده به خودتون رو به نرخ روز اخذ کنید.

شخصی که ادعای دارد ملک مورد معامله متعلق به وی بود بایستی علیه شخصی خریده طرح دعوی کند ودراین صورت اگر اثبات واحراز گردد که ادعاش صحت دارد تمام معاملات بعدی باطل است وهریک از خریداران به ید ماقبل خویش جهت مطالبه ثمن معامله وخسارت رجوع کنند تا به فروشنده اولی برسند.

در صورت اثبات ادعای مدعی معاملات بعد از آن باطل بوده و مادر شما نیز می تواند به ید قبلی خود مراجعه کند

با سلام کسی که مال را به شما فروخته است فروشنده مال غیر میشود