تغییر نام شناسنامه ای

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۲۹ #97497205

سلام اسم شناسناه ای من زهره است ولی من رو همه با نام ارغوان میشناسن و صدا میزنن. برای تغییر نام چطور باید اقدام کنم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید با ارائه موارد مذکور از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید !

سلام .ابتدا از ثبت احوال پیگیری کنید اگر با درخواست شما مخالفت نمودند باید به طرفیت آنها دادخواست بدهید تا دادگاه رسیدگی کند

با سلام
بهتر است ابتدا به اداره ثبت درخواست خود را تقدیم نمایید زیرا روند بررسی در اداره ثبت سریع تر می باشد.
اگر درخواست شما با اداره ثبت با مشکل مواجه شد، در مرجع قضایی دادخواستی به طرفیت اداره ثبت تنظیم نمایید.

با سلام با طرح دعوا بر علیه اداره ثبت و گرفتن حکم دادگاه اقدام به تغییر نام کنید

به مهر
دادخواست تغییر نام طرح نمایید

با سلام..
شما می تواتید ابتـدا درخواست خود در اداره ثبت احوال محل طرح نمائید.. در صورت عدم رسیدگی، دادخواست تغییر نام، بطرفیت اداره ثبت، در دادگاه حقوقی محل مطرح نمائید..
موفق باشید..

با سلام
ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید
اگر ثبت احوال با شما همکاری نکرد میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید