جلسه ای واسه شهادت تعیین نکرد و مستقیما رای داده، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #97475153

باسلام
من سه مورد از جهیزیه را که خریداری کرده بودم و در لیست نوشته شده بود را زمان استرداد تحویل ندادم و همسرم با این که طلاها را هم برده ولی با این حال ۸۰ گرم طلا و سرویس طلایی که در لیست نوشته شده بود را هم با وسایلی که من خریده بودم را خواستار شد و قاضی رای به محکومیت من و تحویل این اقلام دادند درحالی که طلاها اصلا دست من نیست و دست خودشه حال موندم چیکار کنم. آیا حکم جلب به این اقلام صادر میشه و اینکه من که به غیر از یک مسکن مهر که هیچ چیزی به نامم نیست اعسار رو واسه طلاها قبول میکنن. اصلا قاضی با این که ازمون شاهد خواست جلسه ای واسه شهادت تعیین نکرد و مستقیما رای داده

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون در لیست اقلام نام سه قلم کالا ی مورد نظر قید شده برای همین قاضی دیگر شهادت شهود را مسموع نداسته و اقدام به صدور رای نموده.
شما باید دادخواست اعسار بدهید و در صورت توقیف ملک شما ، باید درخواست رفع توقیف بخاطر مستثنیات دین بودن منزل مسکونیتان را به دادگاه ارایه نمایید .

سلام.باید عین انها و در صورت نبود انها مثل یا قیمت انها را پرداخت کنید.