ابطال سند مالکیت چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۵ #97447750

با سلام پدر بنده بیست سال پیش سه دانگ ملکی را بصورت وکالتی خریداری نمود سپس طی سند تفویض وکالتی مورد وکالت را به عروسش تفویض نموده و سپس عروس طی سند تفویض وکالت دیگری مورد وکالت را به همسرش ( برادرم ) تفویض میکند که پدرم فوت کرد و سپس برادرم زمان فوت پدرم از همه خواهر و برادرها خواست که وکالتی به ایشان بدهیم که دنبال سند ملک برود که بعلت اختلاف خانوادگی وکالت ندادیم بعدا متوجه شدیم که برادرم با وکالتی که به او تفویض شده بود ( قاعدتا با فوت پدرم کلیه وکالت ها باطل است ) طی سند تفویض وکالت دیگری مورد وکالت را به همسرش برمیگرداند و سپس همسرش در دفترخانه دیگری اقدام به انتقال قطعی مورد وکالت به استناد سلسله وکالتنامه های توکیلی که بیان شد میکند و سند مالکیت صادر میشود و بنده توانستم با اعلام محجوریت برادرم حکم حجر ایشان را از دادگاه بگیرم و زمان شروع حجر از پانزده سال پیش اعلام شده یعنی وکالت های تفویضی برادرم که همسرش بنام ایشام تفویض و سپس ایشان دوباره طی تفویض دیگری وکالت را برگرداند در زمان حجر و باطل بوده و همچنین وکالت اول هم پدرم به عروسش داده بود که با فوت باطل بوده و لطفا راهنمایی بفرمایید چون خیلی وکالت را دست به دست کرده و پدرم در این حین فوت کرده و حکم حجر برادر هم صادر شده

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌توان دادخواست ابطال مطرح نمود

امکان طرح دعوی ابطال سند باستناد فوت موکل اولیه(پدر) و محجوریت برادرتان را دارید .

"با سلام"
با اتسناد به محجوریت میتوانید دادخواست ابطال اقامه نمایید

حسب توضیحات شما امکان طرح دعوی ابطال سند باستناد فوت موکل اولیه(پدر) و محجوریت برادرتان را دارید .

با استناد به مدارک عنوان شده از قبیل حکم حجر از طریق دفتر خدمات قضایی ،دادخواست ابطال اسناد را به طرفیت همه خواندگان مطرح بنمایید.