اداره اجرائیات املاک تهران رفع ممنوع الخروجی نمی کند؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۴۴ #97415849

با درود . بخاطر ۱۱۰ سکه مهریه از طرف ثبت اسناد و املاک تهران ممنوع الخروج شده ام . ( از سال ۹۴ تا کنون) . در این مدت ۱۰۳.۵ سکه پرداخت کرده ام با توجه به اینکه حکم اعسار هم دارم ولی با توجه به افزایش نرخ سکه حدود ۱۱ میلیون تومان ، دیگر توانائی پرداخت مهریه ندارم اداره اجرائیات املاک تهران هم رفع ممنوع الخروجی نمی کند . باید چکار کنم؟ خواهشمند است راهنمائی نمائید . با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پذیرش اعسار می توانید درخداست رفع ممنوع الخروجی نمایید

درود بر شما ،مستحضر باشید با قطعیت رای اعسار، می‌توانید درخواست رفع ممنوع‌الخروجی نمایید

سلام
با قطعیت حکم اعسار میتوانید درخواست رفع ممنوع الخروجی دهید.

با توجه به پذیرش اعسار درخواست رفع ممنوع الخروجی مطرح نمایید.

با سلام چنانچه حکم اعسار به قطعیت رسیده با ارائه آن می‌توانید خواستار رفع ممنوع الخروج شوید

باتوجه به اینکه حکم اعسار دارید .‌لذا به موجب رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری با ارائه حکم دادگاه مبنی بر قبول اعسار و تقسیط، ممنوع الخروجی رفع می شود.

سلام.ممنوع الخروحی ۶ ماه اعتبار دارد و پس از ۶ ماه خود به خود منتفی میشود و نمیتوانند مانع خروج شما شوند مگر اینکه مجدد ممنوعیت گرفته باشند برای شما. به دادگاه مراجعه و دادخواست اعسار بدهید