آیا بنده چون به غیر از مبلغ توقیف شده حساب بانکی خود هیچگونه وجه نقد ندارم میتوانم مبلغ توقیف شده را با مبلغ پیش قسطی که محکوم شده ام تهاتر نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۷ #97411878

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
اینجانب زوج بعد از قبولی حکم اعسار مهریه در نهایت به مبلغ سی میلیون تومان پیش پرداخت و هر چهار ماه نیم سکه بهار آزادی محکوم شده ام از طرفی دیگر زوجه قبل از حکم محکومیت مهریه مبلغ چهل و شش میلیون تومان از حساب بانکی بنده را طی قرار تامین خواسته مهریه به میزان ۵۰۰ سکه طلا + ۵۰۰ مثقال طلا توقیف نموده اند و مدعی شده چون مبلغ توقیفی خارج از مستثنیات دین می باشد اینجانب (زوج ) باید مبلغ سی میلیون تومان پیش پرداخت را نیز بدهم حال آیا بنده ( زوج ) چون به غیر از مبلغ توقیف شده حساب بانکی خود هیچگونه وجه نقد و اموال منقول و غیر منقول دیگری ندارم میتوانم مبلغ توقیف شده را با مبلغ پیش قسطی که محکوم شده ام تهاتر نمایم؟ و اینکه اگر راه حل قانونی جهت تهاتر وجود دارد طبق کدام ماده و تبصره قانونی می باشد؟
با تشکر از راهنماییی های خوبتون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ توقیف شده را میتوانید در روز اجرا براساس قیمت سکه تهاتر نمایید و از قبل درخواست تهاتر را ثبت نمایید

شما باید پیش پرداخت را بپردازید یا اعسار مطرح نمایید

با درود آنچه توقیف شده مستثنیات دین شناخته نمی‌شود و توقیف می‌ماند

با سلام بله با توجه به قبولی اعسار شما و بحث تهاتر در مبحث‌سقوط تعهدات ، مبلغ توقیف شده با قیمت روز سکه در روز اجرا محاسبه و تهاتر میکردد و شما باید درخواست آن را به قاضی پرونده تقدیم نمایید.

درود
خیر با توجه به اینکه مبلغ توقیفی جز مستثنیات دین نیست شما باید پیش پرداخت را پرداخت کنید یا اعسار مطرح نمایید.

با سلام
عدد توقیفی از مصادیق مستثنیات دین خارج می باشد . علی ای حال چنانچه مدعی اعسار می باشید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و اخذ استشهادیه و معرفی کامل اموال خود ، اقدام نمایید .

سلام.
با توجه به اینکه این مبلغ در تامین خواسته توقیف شده است شما می توانید برای اجرای همان حکم سی میلیون تومان آن را در نظر بگیرید و در پرونده اجرایی که تشکیلی می شود به شماره پرونده تامین خواسته اشاره بکنید