حق اجاره منافع حق انتفاع قانون مدنی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۸ #97299

با سلام واحترام
باتشکر برگ معاملاتی بیع شرط است مهر امضا دفتر اسناد رسمی می باشد حق انتفاع وهر گونه حق حقوق دیگر رااز جمله عین یا منفعت وغیره راتا زمان حیات برای خود محفوظ وسند به صورت قطعی غیر منقول به ثبت رسیده است ایا پس فوت ایشان بیع شرط با طل میشود سوال دوم ایا سود حاصل اجاره به ایشان تعلق می گیرد به صاحب ملک باتشکر از پاسخ گویی شماو همکاران گرامی با توجه به سوال حق اجاره در حق انتفاع قانون مدنی چگونه است؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیع شرط بیعی است که بایع در ضمن عقد شرطی را معین میکند لذا بعد از فوت ایشان شرط از بین میرود نه عقد. سود حاصل به ایشان تعلق میگیرد.