بعد از برگزاری دادگاه الزام به تمکین باید چه اقدامی انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴ #97289521

با سلام و عرض تشکر از کارشناسان محترم
بنده دادگاه الزام به تمکین داشتم چند روز پیش که همسرم گفت در صورتی که شرایط تمکین مثل مسکن و وسایل زندگی و عروسی تامین بشه حاضرم تمکین کنم اما متاسفانه دروغ میگفت و قاضی هم فکر نمیکنم باور کرد حرفاشو! بنده پدرم منزل خودش را در اختیارم گذاشته و ایشون چون حاضر نیست جهزیه ای که خریده رو بیاره پدرم وسایل خودش رو به بنده داده که وسایل مناسبی هست اما نو نیست. در ضمن ایشون حق حبس هم ندارن. الان اقدامی که من باید انجام بدم چیه؟
آیا باید برای گرفتن وقت کارشناسی به دادگاه مراجعه کنم یا دادگاه بهم اطلاع میده مراحل رو و حدودا چقدر زمان میبره؟
در ضمن ایشون شکایت نفقه کرده بود که تو همون دادگاه رسیدگی شد و من فیش های واریزی رو ارائه دادم. هر اقدام دیگه ای که لازمه تو این مرحله انجام بدم ممنون میشم بهم اطلاع بدید.
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مسکن و شرایط تمکین فراهم است برای مشخص شدن تکلیف پرونده شما نیز می توانید درخواست کارشناسی نمایید و یا اینکه صبر کنید که خود دادگاه درخواست کارشناسی بدهد و با توجه به توضیحات فوق نیاز به اقدام دیگری از حانب شما نیست ولیکن بهتر است تا قطعی نشدن حکم الزام به تمکین همچنان ماهیانه نفقه را به حساب همسرتان واریز نمایید.