می‌توانم ابطال سند را تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۵ #97277116

سلام خودروی بنده در نمایشگاه با قولنامه بنگاه و استعلام از راهور بدون هیچ مشکلی خریداری از شخصی غیر از صاحب سند خریداری کردم و پس از مدت ۳ ماه که نمایشگاه از صاحب سند که به مسافرت رفته بنده را از نگران نباش میاد فک پلاک میکنه، تا بعد از ۶ماه متوجه شدم که صاحب سند متواری شده و حکم توقیف اموال صاحب سند را گرفتن و پلاک قفل شده بود بعد از سه ماه از تاریخ خریداری شکایت توقیفی رو پلاکش گذاشته بودن و بنده کامیون فوق کمپرسی لیلاند هست به داخل نمایشگاه زدم و شکایت و اعتراض ثالث اجرایی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی انجام دادم و دادگاه محل خودم هم شکایت کردم و رای صدور سند بصورت غیابی از طرف نماینده دادگستری انجام دادم و سند رسمی گرفتم اما وقتی به نمایشگاه رفتم متوجه شدم نمایشگاه تعطیل و کامیون را به مکانی نامعلوم انتقال داده و از تماس‌های تلفنی اینجانب سرباز زد، و بعد از مدتی کامیون را در معدنی یافتم که صاحب معدن سندی به بنده ارائه کرد که با روش هیله و دردست داشتن امکانات واهی از طرف نمایشگاه صاحب سند که متواری بوده را به دفتر اسناد رسمی حاضر به انتقال سند با قولنامه جعلی انتقال داده البته بدون استعلام ازپلاک که هنوز هم تقاضای اعتراض ثالث اجرایی رفع نقص نشده خریداری کرده، سؤال اینه که من می‌توانم ابطال سند طرف خریدار تقاضا کنم راهنمای کنید لطفا، ازاعتماد بنده سوءاستفاده شده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواست ابطال سند را مطرح کنید

درود
بله ابطال سند ثانویه را می توانید درخواست کنید.

با توجه به توضیخات در سوال مطروحه می توانید دادخواست ابطال سند را مطرح نمایید

بله
دادخواست ابطال بدین

با درود. بله میتوانید ابطال را بخواهید.

شما می توانید الزام صاحب سند و به انتقال و دادخواست ابطال سند در دادگاه عمومی حقوقی مطرح نمایید..

با درود..
در اینخصوص با دلایل و مدارک کافی جهت اثبات مراتب اعلامی می توانید دادخواست ابطال سند در دادگاه مطرح نمایید..
موفق باشید..