ابلاغیه ای برایم آمده که همسرم درخواست سه سکه از شورای حل اختلاف نموده،لطفا مرا راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۳ #97274408

سلام و وقت به خیر

همسر بنده قبلا درخواست دویست سکه از ۳۵۰ سکه مهریه خود را در دادگاه نموده است و درخواست اعسار بنده مورد قبول دادگاه قرار گرفته و اینجانب به عنوان پیش قسط ده عدد سکه پرداخت و به عنوان اقساط ماهیانه نیم سکه در حال پرداخت می باشم، قبل از سال جدید درخواست سی سکه دیگر نموده است که در دادگاه خانواده درحال رسیدگی می باشد، حال اینکه امروز از شعبه حل اختلاف ابلاغیه ای برایم ارسال گردیده است موئد اینکه همسرم درخواست سه سکه از شورای حل اختلاف نموده است.

لطفا راهنماییم کنید که چه کاری می توانم انجام دهم؟

با تشکر از حسن توجه شما

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تمام پرونده هایی که همسرتان علیه شما مجددا اقدام می کنند نیز باید مجددا دادخواست اعسار بدهید

با استناد به وضعیت مالی خود و پرداخت اقساط پرونده اول مهریه و پذیرفته شدن درخواست اعسار در خصوص این پرونده نیز تقاضای اعسار نه تقسط کنید. در صورت پذیرفته شدن درخواست اعسار پرداخت مهریه موضوع پرونده دوم موقوف به پرداخت پرونده اول خواهد شد.

سلام . همسر شما با تشکیل پرونده های متعدد قصد اخذ مهریه را دارد . اما با توجه به این که اعسار شما در رونده اول به اثبات رسیده ، در پرونده های دوم و بعدی ، می توانید فقط تقاضای اعسار کنید . در این صورت مادام که اقساط پرونده اول تمام نشده نوبت به پرونده های بعدی نمی شود .

ایشان طی پرونده های متعدد مهریه را مطالبه نموده اند و شما نیز الزام به پرداخت های متعدد میشوید .

با سلام
اگر واقعا معسر هستید بار دیگر درخواست اعسار دهید تا میزان اقساط کاهش یابد