آیا راه حلی برای تخلیه نکردن هست یا باید تخلیه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #97237022

پدرم یک دانگ از منزل مسکونی خود را به همسر بنده داده و ایشان هم شکایت نموده و حکم تخلیه و فروش گرفته و این درحالی است که دو برادرم در همان منزل با همسرانشان زندگی میکنند و انها هم سهم یک دانگ دارند

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه منزل بین چند نفر مشترک است هیچ یک از شرکا بدون رضایت دیگری حق تصرف در آن ندارد در صورتی که سند یک دانگ به نام ایشان منتقل شده باشد امکان درخواست صدور دستور فروش و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد .

"با سلام"
اگر در خصوص یک دانگ سند رسمی داشته باشند میتوانند

در صورتی که سند یک دانگ به نام ایشان منتقل شده باشد امکان درخواست صدور دستور فروش و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد .

سلام
با توجه به اینکه منزل بین چند نفر مشترک است هیچ یک از شرکا بدون رضایت دیگری حق تصرف در آن ندارد بنابراین برادران شما نیز علیرغم اینکه همسران‌شان هر کدام مالکیت دارند بدون اجازه همسر شما حق سکونت در آن ندارند و عکس این قضیه هم همین طور است یعنی شما هم بدون اجازه همسران برادرانتان حق سکونت استفاده ندارید