موتور ایشان داخل پارکینگ هست چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۱ #97155769

با سلام من حکم توقیف موتورسیکلت برا مهریه را دارم ولی موتور ایشان داخل پارکینگ هست چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در داخل پارکینگ خود طرف است بایستی با اجرای احکام جهت توقیف هماهنگ گردید

باسلام و درود درخواست مزایده خود را مطرح نمایید.

می بایست با اجرای احکام برای ورود و توقیف هماهنگ نمایید

باسلام. درخواست مزایده دهید

مورد را مستند ب حکم صادره ب اجرای احکام گزارش داده و هماهنگی لازم را با واحد اجرایی بعمل آورید

با سلام ماد مورد نظر را به اجرای احکام معرفی دستور تعقیب را گرفته سپس با هماهنگی با مامور اجرا مال مورد نظر را مزایده بگذارید

سلام .درخواست خود را مبنی بر مزایده به واحد اجرای احکام اعلام فرمایید...