درخواست مستثنیات دین کردم؛ آیا قبول می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۵ #97140635

سلام خودرو من به خاطر مهریه توقیف شده و به دلیل عدم تمکین زوجه و گذاشتن فرزند بیمار نزد زوج کارم را از دست داده و از این به بعد امرار معاش من از این وسیله مدل پایین می باشد و درخواست مستثنات دین کردم آیا قبول می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با نامه از آژانس، اسنپ یا... و استشهادیه رفع توقیف را تقاضا کنید.

درصورتی که مستنداتی مبنی بر اینکه وسیله کار شماست ارائه کنید بله

خودرو شامل مستثنیات دین نمی باشد لذا قابل توقیف از سوی طلبکار می باشد . مگر اینکه شامل بند ( وسایل و ابزار کار کسبه ، پیشه وران ، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است .) شود .مثل خودروی تاکسی بین شهری ، یا تاکسی اینترنتی و وانت حمل بار و ...
اگر شامل این بند نشود حتی اگر شغلی نداشته باشید و بیکار باشید باز هم قابل توقیف است
احراز مستثنیات دین بودن خودروی تان با توجه به فعالیت اقتصادی که انجام می دهید بستگی به نظر دادگاه دارد