آیا ایشون میتواند بازم اعسار بزند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۸ #97114267

با سلام و خسته نباشید
من و همسرم سال ۱۳۹۶ از هم به صورت توافقی جدا شدیم ایشون قرار شد ۶۰ سکه که ۱۰ تاشو رو جلو بده و ۵۰ تا دیگه رو هر ۳ ماه یک بار پرداخت کند الان با گران شدن قیمت سکه ایشان دوسال پیش اعسار زد و شد هر ۴ ماه یک بار یک سکه ولی در تمام این مدت یک سکه بیشتر نتونست پرداخت کند و ما سر یک مبلغی توافق می کردیم و ایشون پرداخت می کرد و من رسید می دادم که یک سکه پرداخت کرده ام از سال ۹۹ هم یک توافق رو پیش گرفتیم که هر ماه یک میلیون پرداخت کند و هر ۵ ماه من رسید بدم که یک سکه دریافت کرده ام .. ایشون الان به من میگن ۴۰ میلیون بگیرید و این جریان تمام شود .. اما الان سوال من این است که منی که انقدر سعی کردم با ایشون انسانی برخورد کنم می توانم حکم جلبش رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان جلب می باشد.

درود
اگر اقساط را پرداخت نکنند می توانید برای جلب اقدام کنید.

با سلام. در صورت عدم پرداخت اقساط امکان درخواست حکم جلب را دارید.

با درود اگر معسر در تاریخ سررسید اقساط را نپردازد محکوم له می‌تواند تقاضای جلب ایشان را بنماید

در صورت عدم پرداخت اقساط امکان درخواست جلب دارید

اگز اقساطی پرداخت نکرد جلب کنیذ

باسلام
درصورتیکه اقساط پرداخت نگردد امکان جلب وجود خواهد داشت.