آیا قانونا میتواند پارکینگ منو حذف کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۱ #97057148

با سلام خدمت وکلا عزیز
بنده داخل سندم پارکینگ قید شده ولی چیزی به اسم مزاحم قید نشده و ۶ دانگ پارکینگ داخل سند نوشته شده و شخصی که پارکینگش پشت سر پارکینگ من هست سندش مثل من پارکینگ داره و مزاحم قید نشده. الان بمدت یکسال اجازه پارک نمیده و میگه پارکینگ شما باید حذف بشه مزاحم من هستی و من نمیتونم ورود خروج کنم در صورتی که قبلا توافقی پارک میکردن الان دیگه مشکل دارن اذیت میشن. منم شکایت کردم کیفری و دادگاه کیفری دارم. گفت برو شکایت کن حق با تو بود خسارتتو میدم. میخواستم بدونم نتیجه میگیرم؟ آیا میتونه پارکینگ منو حذف کنه؟ یا شکایت کنه از من مزاحمش برای رفع مزاحمتی؟ و اینکه اگه رای به من داده شد چطور میتونم خسارتمو هزینه هامو بگیرم؟ باید حقوقی شکایت کنم باز؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری مطرح وهمزمان ضرر وزیان وارده را مطالبه کنید

شکایت کیفری کنید و اگر جلب به دادرسی صادر شد ضرر و زیان را از دادگاه کیفری بخوایین