با صورتجلسه های پاسگاه و دادنامه محکومیتش و استشهادیه با توجه به اینکه خونه نیست و تمکین هم نمیکنه میتونم درخواست ازدواج مجدد بدهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۲ #96956123

سلام خسته نباشید
ممنون میشم راهنماییم کنید
من خانمم تمکین نمیکنه و یک ساله خونه رو ترک کرده و تو دادگاه خانواده محکوم شده به الزام به تمکین بعد از اجراییه برای دور زدن قانون با پاسگاه اومد و با رفتن پاسگاه ایشون هم رفت قاضی اجرای احکام میگه که حکم و اجرا کرده حتی برای زمان کوتاه و برا تمکین دوباره باید بری شکایت کنی منم چند صورت جلسه از پاسگاه دارم که تو زمان های مختلف که ایشون خونه نیستن و حتی استشهادیه از شوراها روستا که ایشون راضی به تمکین نیست و و حتی خواستم کلیدای خونه رو بهش بدم و شوراها رفتن و ایشون کلیدارو قبول نکرد زنگ هم زدم و برنگشته
چون واقعا زندگی برام سخت شده
و اگه درخواست ازدواج مجدد بدم رد میشه یا نه یا حتما باید گواهی عدم تمکین از قاضیه اجرا احکام داشته باشم؟
و اگه درخواست ازدواج مجدد بدم بعدا برام مشکل ساز نمیشه که بخواد طلاقشو بگیره چون نمیخوام طلاقش بدم؟
ممنون از راهنماییتون⁦♥️⁩

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی برای یک دقیقه هم اومده حکم را اجرا کرده الان شما باید دوباره دادخواست الزام به تمکین بدین وتا زمان صدور حکم تکمین جدید وقطعی شدن آن و عدم اجرا
نمی توانی دادخواست ازدواج مجدد بدهی

باید مجددا دادخواست الزام به تمکین را تقدیم دادگاه کنید در صورت عدم تمکین زوجه می توانید دادخواست ازدواج مجدد را تقدیم دادگاه کنید

مجدد دادخواست عدم تمکین دهید ودرصورت صدور اجراییه وعدم تمکین میتوانید اقدام به ثبت دادخواست تجویز ازدواج
مجدد نماید

تا زمانی که گواهی نشوز صادر نشود و عدم تمکین محرزنشود حکم ازدواج مجدد داده نمیشود

بایدعدم تمکین اثبات وبرای دادگاه احرازبشود.اگراحراز شددادگاه رای به تجویز ازدواج مجددمی دهد.وچون این ازدواج باحکم دادگاه است استثنابوده وبرای زوجه حق طلاق به استنادشرط ضمن عقدایجادنمی کند

باسلام اگر حکم الزام به تمکین به نفع شما صادر نشده باشد دادگاه رای به ازدواج مجدد شما نخواهد داد.

باسلام
باید مجدد دادخواست عدم تمکین دهید ودرصورت صدور اجراییه وعدم تمکین میتوانید اقدام به گرفتن رای ازدواج مجدد نماید