در جلسه تعدیل از قاضی میتوانم درخواست استعلام حقوق از محل کار یا سازمان تامین اجتماعی کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #96872902

با سلام و روز بخیر.زوجه هستم و مهریه ام هر ۶ماه قسط بندی شده که مجدد زوج دادخواست تعدیل زده اند.با توجه به اینکه زوج کارگر بخش خصوصی هستند و طبق لیست بیمه،فقط پایه حقوق ۳/۴۰۰/۰۰۰ دارند و ادعای حقوق ۱/۵۰۰/۰۰۰تومانی را میکنند.
۲ طبق فیش حقوقی که با تبانی شرکت،به قاضی داده است قاضی به همان فیش بسنده میکند؟
۳ آیا در آخر سال که به ایشان عیدی و سنوات تعلق میگیرد بنده میتوانم بابت مهریه قسط بندی شده، به عنوان مال معرفی شده، آن را توقیف کنم؟
لطفا به هر سوالم جداگانه پاسخ دهید سپاسگزار میشوم.با احترام.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱-می توانید در دفاع در دادخواست تعدیل درخواست استعلام بدهید.
۲-اصل بر صحت اسناد است مگر اینکه خلاف آن ادعا و اثبات شود.
۳- توقیف حقوق و مزایا بلامانع است
موفق باشید