خواهرشون اومدن رفتن علوم پزشکی و مجوز رو باطل کردن آیا همچین اقدامی قانونی هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۷ #96867773

با سلام من پارسال با یه خانم دکتر قراردادی امضا کردم که ایشون به وکالت رسمی از مادرشون بودن (مادرشون سکته کرده) و من بعنوان شریک ۲۵ درصد آزمایشگاه تا ۱۴۰۰
الان دخترش یا همون وکیل مادره فوت کرده
و من تا ۱۴۰۰ قزارداد دارم
الان که طرف قرارداد من که به وکالت از مادرش اومده فوت کرده
خواهرشون اومدن رفتن علوم پزشکی و مجوز رو باطل کردن
آیا همچین اقدامی قانونی هست؟؟
قرارداد ما دستی و شاهد دارد

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید طبق مفاد قرارداد علیه ایشان دادخواست دهید

سلام و درود، قرارداد شما معتبر بوده و می توانید جهت احقاق حق اقدام قانونی(دادخواست) ‌نمایید؛ موفق باشید.

طبق قرارداد ایشان باید ملزم به اجرای مفاد قرارداد باشد لذا می توانید علیه ایشان دادخواست تقدیم نمایید

ئس می توانید طبق مفاد قرارداد علیه ایشان دادخواست دهید.

باید در ابتاد ملاحظه کرد علوم پزشکی به استناد چه مقره ای این امر را انجام داده است که ابطال کند.