در اظهارنامه مرا تهدید کرده وسایل را باید تحویل بدهی و گرنه از طریق مرجع قضایی اقدام میکنم، این قانونی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۰ #96859507

سلام
من یکساله تو عقدم زنم مهریه و نفقه گذاشته اجرا از حق حبس استفاده می ‌کرد حالا اظهارنامه تمکین داده و خواسته خونه با وسایل با جشن بگیرم و وسایل را قبل از جشن تحویل همسرم بدهم، همه وسایل خودم میخام بیارم چون تمکین هست، همسرم خواسته تمام وسایل را تحویل دهم قبل از جشن، تو اظهارنامه مرا تهدید کرده وسایل را باید تحویل بدهی قبل عروسی تا عید ۱۴۰۰ و گرنه از طریق مرجع قضایی اقدام میکنم، میخام بدونم این قانونی هست تو عقد استرداد جهزیه کنه وسایل منو، هیچی هم نمیخاد بیاره وسایل منو خواسته

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ازنظرقانون تدارک جهیزیه برعهده زوجه می باشد

درود
تهیه وسایل زندگی از وظایف زوج‌ بوده و زوجه تکلیفی به اوردن جهیزبه نداشته و میتواند جهیزیه را استرداد نماید .‌

سلام با توجه به سوال شما زوجه نسبت به وسایل خود اختیار دارد و میتواند مسترد نماید موفق باشید

قسمت هایی از اظهارنامه خلاف قانون است توجهی نکنید . نیازی به تحویل لوازم به ایشان نیست و جشن عروسی نیز الزامی نمی باشد .

بادرود/جهیزیه که متعلق به همسر شماست ومیتواند اموال استرداد کنه

زوجه مالک اموال خود هست و میتونه استرداد اموال خود را از دادگاه بخواهد نه استرداد اموال زوج را

سلام، ایشان می توانند وسایلی که خود تهیه کرده و مالکیت ان را دارند مسترد نمایند.