اگه چت های همسرمو با یه اکانت که به نام زن هست تو اینستاگرام داشته باشم ممکنه سند باشه و به دردم بخوره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #96845378

درحال انجام مراحل طلاق هستم اما همسرم بخاطر ندادن مهریه راضی به طلاق نمیشه و اذیت میکنه درصورتی که خودش منو از خونه بیرون کرده همه ی چتا تو اینستاگرامه و البته اون اکانت هم فیکه،اما مدت زیادیه که با اون حانم در حاله چت کردنه و از هویتش اطلاع داره از طرفی بین چتها هم گفته که نامزد داشته و طلاقش داده در صورتی که توی دادگاه میگه من همسرمو زندگیمو دوست دارم و طلاقش نمیدم
به نظرتون این چتها میتونه کمکی کنه اگه در اختیار قاضی قرار بگیره؟ اخه شنیدم چتهای داخل نرم افزار فضای مجازی اصلا دلیل و مدرک به حساب نمیان
اگر اره به چه صورتی باید در اختیار قاضی قرار بگیره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اثبات موضوع با استناد به پست های موجود در یک پیج فیک وجود نداشته و به دلیل عدم امکان ردگیری قابل اثبات نیست .