پافشاری زن برای مهریه و عدم قبول آن از سمت آقا، چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #96759593

۳ سال است که با هم در ارتباط هستند و مقرر شد تا عید نوروز عقد کنند اما به دلیل اینکه خانم ۱۱۴ تا سکه برای مهرش میخواهد و آقا به بدهکاری به همسر در اول زندگی اعتقادی ندارد و اصلا حاضر نیست همچین چیزی رو بپذیرد. و نظرش این است که خانم نباید مهریه بگیرد به دلیل برابری حقوق زن و مرد.
و اصرار و پافشاری آقا به این مساله حسابی خانم رو نگران کرده هر دو نفر ازدواج اولشان هست. لطفا راهنمایی کنید که چجور این مشکل رو میشه برطرف کرد

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود

میتوانند با دادن حق طلاق از طرف زوج به زوجه و بذل مهریه از طرف زوجه باهم به توافق برسند