اعلام حکم جلب در روز جمعه؛ قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۹ #96729057

سلام وقت بخیر
اول از همه باید عرض کنم بنده به خاطر چند میلیون پول ناخواسته که به حسابم اومده چند ماهی میشه با مراجعه به مراکز قضایی مختلف بازجویی میشوم. اما هربار با ابلاغیه الکترونیکی یا بعضا حضوری
امروز جمعه، فردی با لباس شخصی با مراجعه به درب منزل بنده، با بیان اینکه از پلیس فتا ومده!!! ،یک ابلاغیه مربوط به شعبه پنجم بازپرسی ناحیه ۳۱ دادسرای جرایم رایانه‌ای تهران، رو در اختیار داشت، داخلش رو که میدیدم از اذن ورود به مخفیگاه نوشته بود! در صورتی که محل اقامت من کاملا مشخص هست، خلاصه ایشون لباس شخصی پوشیده بود، می‌گفت ماشین سر کوچه هست بیا بریم! من خیلی ترسیده بودم و قبول کرد فردا به دادسرا برم، از ابلاغیه ای که همراهش بود فقط شماره بایگانی رو نوشت برام و ابلاغیه رو به من نداد.
این یک امر عادی هست؟
میشه بفرمائید به نظر شما اون فرد از کجا اومده؟
ابلاغیه و پرونده ی اون اصلا در ثنای من موجود نیست!

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما میتوانید با در دست داشتن شماره بایگانی پرونده به شعبه صادرکننده مراجعه نمایید و از صحت ابلاغیه خبردارشوید اصولا ابلاغیه بایستی از طریق سامانه قضایی ثنا به شما ابلاغ گردد.