با وکالت در طلاق بخواهم جدا شوم مهریه به من تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۶ #96670593

سلام.
همسرم حق طلاق را داد و من نصف مهریه را بخشیدم اما یک شرط به ضمن عقد اضافه کردیم که هر گاه طلاق به هر علتی از جانب زوجه باشد دیگر زوج هیچ تکلیفی ندارد که مهریه ایی به زوجه بپردازد و زوجه مهریه را بذل و ابراء میکند.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط باطل است و شما نصف مهریه را میتوانید طلب نمایید

قطعا متن در دفاتر اسناد رسمی با شرح شما تنظیم نشده است بنظر بنده پاسخ به این سوال نیازمند ملاحظه سند تنظیمی است

شرط مذکور باطل بوده و شما مستحق دریافت نیمی از مهریه می باشید .

این شرط از مصادیق اسقاط مالم یجب است و قانونی نیست و نصف دوم از مهریه شما بجای خود می باشد حتی اگر شما متقاضی طلاق باشید

با سلام، بلی، منعی در عدم دریافت مهریه وجود نداشته فلذا مهریه به شما تعلق خواهد گرفت ...