عدم حضور در دادگاه چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۱ #61859852

سلام زوج در جلسه اول دادگاه درخاست مهریه حضور نداشته باشه چه عواقبی داره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که دعوی مطالبه مهریه مستند به سند رسمی می باشد معمولا حضور یا عدم حضور زوج در جلسات رسیدگی تاثیری در صدور رای به نفع زوجه ندارد .

با سلام
اگه زوج در دادگاه حضور نداشته باشد، لایحه ارسال نکرده باشد و ابلاغ واقعی صورت نگرفته باشد دادگاه به صورت غیابی رسیدگی خواهد کرد و رای صادره قابل واخواهی و تجدیدنظر خواهد بود.

در دادگاه مهریه نمی توان دفاع موثری بعمل آورد مگر مدارک پرداخت و یا بخشش مهریه موجود و توسط زوج ارایه گردد.اگر ابلاغ وقت رسیدگی را رویت نکرده باشید و در دادگاه لایحه ارسال ننموده و یا حاضر نشوید رای غیابی و قابل اعتراض خواهد بود

با سلام
عواقب خاصی ندارد حکم غیابی صادر می شود می تواند واخواهی و تجدید نظر کند و اعسار بدهد

سلام رای بصورت غیابی صادر خواهد شد پس از قطعیت رای زوج مطتواند تقاضای اعسار و تقسیط بدهد

با درود رای به صورت غیابی صادر می‌گردد جای نگرانی نیست برای شما اگر مهریه بدهکار هستید و پرداخت و ابرا نشده است، بعد از صدور رای قطعی و صدور اجرائیه اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید، میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید

به صورت غیابی رای صادر خواهد شد.