نحوه دریافت حکم تخلیه انبار با قرارداد عادی و عدم پاسخگویی مستاجر

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۴ #96612333

سلام، انباری در تهران به شخصی اجاره دادم که با یک قرارداد دستی بین هم نوشتیم و پول پیش هم نگرفتم. حالا تاریخ قرارداد تمام شده و ایشان تخلیه نمی‌کنه و جواب تلفن نمیده، فقط یک پیامک برام زده که یک مبلغی برات آخر هر ماه واریز می‌کنم، نه پول دارم و نه میام. چطور می‌تونم حکم تخلیه بگیرم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اجاره نماه شما دارای امضای دو شاهد باشد از طریق شورای حل اختلاف (( دستور تخلیه )) بخواهید اما اگر ۲ شاهد امضا ننموده درخواست (( حکم تخلیه )) بکنید .

سلام با توجه به اینکه اجاره نامه ای که به امضای دو شاهد رسیده باشد تنظیم نگردیده تخلیه فوری را نمیتوان مطرح نمود بلکه دادخواست صدور حکم به تخلیه و اجرت المثل ایام تصرف پس از اتمام مدت اجاره مطرح شود

سلام وقت بخیر
اگر قراردادشان با امضای دوشاهدهست ازطریق دفاترالکترونیک درخواست تخلیه فوری بدید و دادخواست مطالبه آجورلو معوقه و تامین خواسته برای توقیف اموال بدید

با توجه به اینکه قرارداد شما بر اساس قانون موجر و مستاجر ۷۶ باشد یا خیر پاسخ به پرسش شما متفاوت است.
از جمله شرایط اینکه قرارداد مشمول قانون ۷۶ قرار بگیرد حضور دو نفر شاهد است و البته مواردی دیگر.
در صورتی که که قرارداد مشمول قانون سال ۷۶ باشد امکان درخواست حکم تخلیه فوری و در غیر این صورت فقط می‌توانید تقاضای صدور حکم تخلیه را مطرح نمایید.
اما در هر صورت امکان افزایش اجاره بها برای شما وجود دارد.

سلام ضمن مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست تخلیه فوری به لحاظ انقضای مدت اجاره تنظیم کنید در مورد اجور معوقه و مطالبات مالی دیگر هم میتوانید دادخواست جداگانه ای تقدیم کنید

با سلام می توانید درخواست تخلیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی به شورا ارسال کنید ،البته جهت اینکار حتما از دوستان مشاوره بگیرید که یک اشتباه کوچک موجب اطاله و هدر رفت زمان شما می شود ،

سلام
با عنوان تخلیه عین مستاجره و پرداخت اجور معوقه علیه ایشان اقامه دعوا بفرمایید؛ دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.
موفق باشید