آیا قانونی است بیمه خود را عوض کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۷ #96612006

با سلام خدمت شما دوستان. اینجانب ۱۹ سال حق بیمه تامین اجتماعی در یک شرکت تابعه نیروهای مسلح پرداخت کرده ام اکنون شرکت مذکور امکانی را فراهم کرده که بتوانیم به بیمه خدمات نیروهای مسلح تغییر وضعیت دهیم.. اما مابه التفاوت حق بیمه را خودمان پرداخت کنیم که طبق محاسبات ۱۳۵ میلیون تومان کلا شده و طبق گفته، ۴۰ درصد تامین اجتماعی می دهد و خودم حدودا باید ۸۵ میلیون تومان پرداخت کنم.. با این شرط آیا منطقی است بیمه خود را عوض کنم؟ یعنی آنقدر ارزش دارد که این مبلغ را پرداخت کنم؟ مثلا میزان مستمری بازنشستگی کدام بهتر خواهد بود؟ و موارد دیگر...

با تشکر پیشاپیش...

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال حقوقی مطرح نمایید لطفا

باسلام دوست گرامی شما در بانک بگیرید و سودش را بگیرید یا ان را جایی دیگر مناسب سرمایه گذاری کنید بهتر می باشد

با سلام
۸۵ میلیون تومان را در بانک بسپارید و سودش اخذ نمائید و یا از پول تان بتوانید با سرمایه گذاری بهره ببرید بهتر از مبلغی است که میخواهید در دوران بازنشستگی اخذ نمائید