این امکان وجود داره که بیمه من و همسرم جا به جا بشود به طوری که بیمه و سابقه تامین اجتماعی از بین نرود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۴۳۹ #84577398

با سلام بنده حدود ۱۰ سابقه کار دارم و بیمه تامین اجتماعی برام رد شده پدر خانمم بازنشسته ارتش هستن ایا امکان این وجود داره که از بیمه تامین اجتماعی به بیمه نیروهای مسلح من و همسرم جا به جا بشیم به طوری که بیمه و سابقه تامین اجتماعی از بین نرود؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر چنین امری امکان ندارد

با درود امکان پذیر نیست

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

خیر ممکن نمی باشد....

با سلام
متاسفانه چنین امری نشدنی است.

با سلام
خیر این امکان وجود ندارد

چنین امری امکانپذیر نیست.