سهل انگاری وکیل در پرونده قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۶۶ #96606

سلام
ما یک پرونده مالی داشتیم که در دادگاه بدوی محکوم شدیم برای تجدید نظر اعسار از هزینه داررسی دادیم که متاسفانه قرار عدم استماع صادر شد وکیل گفت دوباره اعسار بدهید که ما دوباره اعسار دادیم اما ظاهرا دادگاه نپذیرفته بود و به وکیل اخطاررفع نقص داده بود که وکیل به ما اعلام نکرده بود درنتیجه حکم قطعی شده است چنانچه وکیل را محکوم کنیم میتوانیم اعاده دادرسی داد یا دوباره درخواست ارسال پرونده به تجدید نظر داشت؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه ایشان مرتکب تخلفی شده باشند میتوانید برای شکایت علیه ایشان اقدام کنید و مجددا پرونده را رسیدگی کنید.