آیا سهم واگذاری ایشان بابت ضمانت هایی که گذاشته بیشتر خواهد بود یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #96528283

سلام خسته نباشید.
من همسرم دارای نمایندگی فروشگاهی هستش که به جز خود دو تا هم شریک داره و کلیه قراردادهای این فروشگاه به نام همسرم است حالا ما میخوایم سهم خودمون رو واگذار کنیم.
آیا برای واگذاری سهم به مشکل بر میخوریم چون همسرم چک ضمانت و همه چی گذاشته ولی سایر شرکا نه اسمی ازشون هست و نه ضمانتی گذاشتن فقط یه قرارداد بین خودشون نوشت اونم یکی از شرکا با این که سهم کمتری داشته سهم خودشو بالا تر از سهم همه ذکر کرده و همسر منم امضا کرده.
حالا میشه من رو راهنمایی کنید در این خصوص که موقع واگذاری مشکلی ایجاد نشه برامون.
و آیا سهم واگذاری ایشان بابت ضمانت هایی که گذاشته بیشتر خواهد بود یا نه؟
چون بعد از واگذاری میخواد ضمانت و قراردادی که به نامش هست رو تغییر بدهد به نام یکی از شرکا.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر نمایندگی به صورت رسمی در قالب شرکت ثبت گردیده باشد می بایست با مراجعه به دفاتراسنادرسمی اقدام به واگذاری سهم الشرکه خود نماید درغیراینصورت می بایست به اساسنامه مرجع اعطای نمایندگی مراجعه و طبق ضوابط تعیین شده عمل نمایید