امکان انتقال صلح عمری به وراث متصالح متوفی پیش از مصالح

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰ #96431900

با سلام، اگر عقد صلح عمری (از نوع خیاری و بلاعوض) در رابطه با یک آپارتمان مسکونی، بین مادر و دخترش منعقد گردد و خدایی نکرده دختر (متصالح) زودتر از مادر (مصالح) فوت کند، صلح نامه مذبور باطل می‌گردد یا اینکه به وراث متصالح انتقال می‌یابد؟ لازم به ذکر است که در متن صلح نامه مذبور، حق انتفاع از ملک و حق فسخ از زمان تنظیم عقد تا مادام‌العمر مصالح، به مصالح داده شده و سند تک برگ مالکیت به نام دختر (متصالح) صادر شده است. توجه کنید "حق" فسخ به مصالح داده شده و در متن عقد ، در رابطه با بطلان قرارداد در صورت فوت احدی از طرفین چیزی نوشته نشده است .

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با صلح مالکیت منتقل میشود و در صلح عمری حق انتفاع از ملک تا پایان مدت عمر مصالح در اختیارش میماند، فلذا ملک به ورثه متصالح میرسد.

سلام ، وراث متصالح قائم مقام وی بعد از فوت در مال الصلح هستند .

با سلام اکنون متصالح مالک شش دانگ است و پس از فوت آپارتمان به وراث وی می رسد.

مال موضوع صلح در صورت فوت متصالح به وراث ایشان منتقل شده و عقد منفسخ نمی گردد

با سلام
مال موضوع صلح در صورت فوت متصالح به وراث ایشان منتقل شده و عقد منفسخ نمی گردد.

با سلام عقد صلح پا برجاست و به وراث مرحوم میرسد

سلام .صلح عقدی لازم است وبافوت طرفین از بین نمی رود ومتعاقب به وراث می رسد .